Bericht versturen
Contacteer ons
Wong

Telefoonnummer : 86-13662697476

WhatsApp : +8613662697476

Shenzhen Lunfeng Technology Co., Ltd

Lunfeng 26 jaar specifiek om merkwaarde te bereiken!

  • Shenzhen Lunfeng Technology Co., Ltd
  • Shenzhen Lunfeng Technology Co., Ltd
  • Shenzhen Lunfeng Technology Co., Ltd
  • Shenzhen Lunfeng Technology Co., Ltd
  • Shenzhen Lunfeng Technology Co., Ltd
  • Shenzhen Lunfeng Technology Co., Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Importeur, Exporteur, Verkoper
Merken Lunfeng Aantal werknemers 200~300
Jaarlijkse omzet Opgericht Jaar 1995
Export pct 80% - 90%
Inleiding

De Technologieco. van Shenzhenlunfeng, Ltd („Lunfeng“) werd opgericht in 1995, hoofdzakelijkbezetinontwerp, productie, verkoopendedienstvanallerleimembraanschakelaars, membraanbekleding, grafischebekleding, vanPC, vanpvc, van hetHUISDIERenvan hetaluminiumplaten, acryllenzen, metaalnaambord, touch screenpaneel, kristalepoxy, etiketdocumentenenhetepers/injectiehetvormenthermosettingsamengesteldematerialen(BMC/SMC).

 
In strikte eerbiediging met ISO9001: norm van 2015 in productie, vestigden wij een volledig kwaliteitsbeheersysteem, die striktheid en dichte aaneenschakeling verzekeren van grondstoffenverwerving aan levering. Wij introduceerden geavanceerd computer het testen materiaal om stabiele en betrouwbare productkwaliteit te verzekeren die ons maakt die het lood in de handel van Shenzhen nemen.
 
Ons bedrijf heeft meer dan 200-300 werknemers voor beheer, verkoop, techniek en productie en een installatiegebied van meer dan 3.000 vierkante meters. Onze producten verkopen goed in Amerika, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Australië, Japan, Singapore, weten de mensen van enz. Lunfeng dat slechts door uitstekende kwaliteit de producten en de perfecte dienst wij het vertrouwen van de klant kunnen winnen en onoverwinnelijk in de concurrerende markt blijven.
 
Wij hangen altijd het de dienstprincipe aan van „Kwaliteitsborging, Geschikte Levering, Redelijke Prijs, de Attente Dienst“. Wij geloven dat met de inspanningen en het harde werk van ons personeel, wij verbindend zijn om een briljantere toekomst tot stand te brengen. Wij hopen oprecht om met alle klanten voor een rooskleurige toekomst samen te werken!
 
Welkom om ons te contacteren!
Geschiedenis

Opgericht in 1995, heeft Lunfeng meer dan 6.000 vierkante meters moderne installaties in zowel de Industrieel Stad van Bao'an Hengfeng als Shajing-Ondernemingsindustrieterrein van Shenzhen-Stad.

 

Met een team van ervaren technologieontwikkelaars en productiearbeiders, schept Lunfeng een grote stofvrije workshop van de het schermdruk, automatische het schermprinters, CNC gravuremachines, NC-snijmachines, 500 ton speciale persen en 218 toninjectie het vormen machines, plus modern productiemateriaal, opsporingsapparaten en infrastructuur zoals ponsenmachine, malenmachine, malende machine, boringsmachine op, enz.

 

Zijn jaarlijkse capaciteit heeft meer dan 150 miljoen stukken naamborden bereikt. Na jaren van ontwikkeling, hebben zijn hoogste-lijnproduct en attente dienst groeiend en verwijdend lof van de industrie gewonnen.

 

Bovendien, het bedrijf handhaaft samenwerking op lange termijn met honderden ondernemingen in Shenzhen, Dongguan, evenals Europa, Amerika en Zuidoost-Azië. En, het heeft producten en de diensten voor Samsung, Nokia, Mitsubishi, TCL en andere bekende merken, verleend en als Uitstekende Leverancier door vele partners verleend. Vandaag, stelt Lunfeng, met een hoge reputatie in de industrie van de het schermdruk en BMC-de productenindustrie, zijn edelen in de productie van classificatieplaten met in de schaduw zijn opmerkelijk beeld en merk.

Dienst

De Technologieco. van Shenzhenlunfeng, Ltd („Lunfeng“) werd geschat in 1995, hoofdzakelijkbezetinproductie, verkoopendedienstvanallerleimembraanschakelaars, van demembraanbekleding, vanPC, vanpvc, van hetHUISDIERenvan hetaluminiumplaten, acryllenzen, metaalnaambord, touche screnen, kristalepoxy, etiketdocumentenenhetepers/injectiehetvormenthermosettingsamengesteldematerialen(BMC/SMC).

Ons Team

Ons bedrijf heeft meer dan 200 werknemers voor beheer, verkoop, techniek en productie en een installatiegebied van meer dan 3.000 vierkante meters. Onze producten verkopen goed in Amerika, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Australië, Japan, Singapore, weten de mensen van enz. Haiwen dat slechts door uitstekende kwaliteit de producten en de perfecte dienst wij het vertrouwen van de klant kunnen winnen en onoverwinnelijk in de concurrerende markt blijven.